h1

En twittrande uppdatering

17 augusti 2009

Fredag 14 augusti. Arbetet gick trögt, mådde inte bra. Inte beroende på bowlingen o ölen, utan luftrören som inte alls gillar mig nu. Efter knappa två timmar på jobbet gick jag hem.

 Handla inför helgen, glömde nästan hälften. Köpte ”Baar´s” till Jan, choklad han kan äta som innehåller lite kolhydrater. Han hade skrivit 24 st, de kostar över 20 kr, dyrt! Han fick 9 st. Men eg. hade han strukit tvåan, så det skulle varit 4 st.

 Åt lite, sedan var det soffan på altanen som gällde i flera timmar, SKÖNT! Stillsam och skön kväll.

 Lördag 15 augusti. Jan fick nästan sovmorgon. Har haft tidigare mornar hela veckan. De sedvanliga sysslorna, sen till Blomsterlandet, systemet, apoteket (är det samma sak?). Körde ner till Sessans grav på Djurkyrkogården. Det började regna. Rensa ogräs och satte blommor. Ringde goda vänner i närheten, de har byggt ett nytt hus. Våldgästade dem och beundrade deras väl genomtänkta och fina hus.

 Åker via butiken hem, kompletterar köpet från igår. Kör sonen och hans flickvän till en kräftskiva. Mannen ta hand om matkassar, men passar på att bjuda in grannarna. Räkcocktail med tillbehör. Grannen hämtade en flaska konjak från Moldavien

 Söndag 16 augusti. Vår 1-åriga bröllopsdag, Pappersbröllop säger en del andra säger Bomullsbröllop ??? Klockan fem kommer barnen, Best Man och Toast Master med respektive samt barnbarn. Matsedel: Brietårta, champagne, grillat med potatisgratäng, stuvade grönsaker. Avslutning med en Glassbomb och kaffe.IMG_7710

 Vi hade en fantastisk fin kväll tillsammans. Trots att en full kaffekanna ramla i golvet, gick sönder och det var kaffe över hela köksgolvet, köksbordet, lister och köksdörrar. Fram med golvmopp och handdukar försöka få upp eländet. Nu återstår det att hitta en ny kanna till bryggaren. Men inget kalas utan glas i kras.

 Recept på Glassbomben skall jag lägga ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: