h1

Twitter fortsättning

02 september 2009

Ja, så blev det avfärd till Anneberg utanför Kungsbacka. Gatunamnet vi skulle till var okänt för GPS:en. Så vi körde i varsin bil med mig först som hade (försökt) memorera kartan från Eniro.

Gick bra till en början men sen fick jag ringa två samtal till killen för att hitta rätt. Vid sista samtalet stod vi i hans tomtgräns. Soffan o fåtöljerna var snygga. Snyggt skinn och snygg model. Maken prutade och vi fick dem till ett bra pris. Skall hämta det på måndag. Säljaren skulle bort i helgen för att gifta sig.

Maken kör till Göteborg för en föreläsning och jag med GPS:en kör mot Onsala. Ringer och får gatuadressen, vilken GPS:en känner till. Snygga villor några inte mer än fem meter från havet. Lyxig lyx kan man säga. Huset jag skulle till hade nog fem etage i huset. Torkskåpet stod längst ner. Där fick de stå kvar. Inte för att det var dåligt utan för att jag kunde knappt hjälpa till att bära upp det. Det får maken göra på måndag – också. Jag betalade och körde hemåt.

Promenad med ärevördiga James Bond, alias 007. Skönt i skogen, härlig luft. Sen in och sy överdrag till de nya stolarna. Maken kommer hem, han får laga till omelett åt oss. Finns ingen som gör så goda omeletter som han gör. Sen Efterlyst på TV, Janne Olsson från Norrmalmstorg gör reklam för in bok, han har varit hederlig sedan det rånet när han skulle frita Clark Olofsson. Idag lever Janne i Thailand, har en egen butik och familj där. Samt en jättestor och vacker villa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: