h1

TWITTER TWITter twitter

02 september 2009

Vilken dag! Det ”twittrar” överallt hela tiden.

Börjar med att stiga upp, vråltrött. Till jobbet klockan sju. Fixa sånt som måste göras. Telefon ringer, faxen sp0ttar papper och mailen blir full!

Halv elva rusar till bilen, kör via Köksplaneringen för att kolla köksluckor. Behöver komplettera luckor till köket i nya huset. Samt ordna lite nya skåp och bardisk mm.

Hem, äta lite, packa lite, tvätta kristallkronan, hänga tvätt….. osv!

Hämta min pappa för att visa honom huset dessutom har han tandläkaren klockan tre. Han är inte klar, håller på att klä sig. Tiden går! Äntligen kommer vi iväg. Positivt – han gillar huset jättemycket, liksom omgivningen och trädgården. Det var roligt. Skruvar loss en kökslucka för att ta med till Köksplaneringen.

Mobilen ringer, killen med soffan hör av sig. Vi får åka dit senare i dag. Sms kommer, hon med torkskåpet i Onsala hör av sig. Vi får försöka ta även det i dag.

Iväg igen. Till tandläkaren, det var precis på minuten vi kom dit. Besöket gick fort. Fick en ny tid i oktober. Ut till bilen, kör pappa hem. Sen kör jag hem, tar lite omelett, väntar på att mannen blir klar för vi måste köra två bilar upp till Kungsbacka med omgivningar. Telefonen ringer, Reseguiden´s reporter angående vår annonsering för Travelbase.

Jag väntar o väntar och klockan den går o går. Hur skall vi hinna. Mannen skall vara på Göteborgs Högskola klockan sex och nu är hon fyra.

Får man inte hjärtinfark nu får man det aldrig!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: