h1

Skogspromenad

04 oktober 2009

Här finns så underbara promenadstråk i skogen. Häromdagen gick vi sex kilometer i skogen. Jättehärligt. Det enda som störde var två lösa springande hundar som kom farandes ut ur skogen. Vår James sa inget, men den andra reste ragg så jag röt åt honom. Den andra lösa hunden gick på vår hund som vi passar just nu en liten Borderterrier. Hon var rädd och gick till attack. Långt om länge kom en kvinna vandrade. Jag tycker inte man skall ha hundarna lösa om man inte har uppsikt över dem.

Karta över strövområdena

Karta över strövområdena

Skogspromenad

Skogspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: