h1

Maskeradmord till maten

25 november 2009

Dags igen med mord till maten. Dags att boka biljetter till en trevlig kväll  Restaurang Borggården. Förra årets julkapp  till min man var biljett  till Mord till maten. Vi hade en supertrevlig kväll tillsammans med övriga som åt en utsökt supé mellan akterna. God mat och dryck, bra underhållning. Dessutom var det vi i publiken som skulle lösa mordgåtan. Vilket inte var så lätt. Det var ett oerhört trevligt upplägg på en kväll. Stämningen fanns liksom i lokalen.

Nu är det dags igen för Maskeradmord till maten. Min man får ingen biljett dit i år, det blir en annan upplevelse i år. Men jag skall köpa biljetter till oss ändå, premiären bllir 21 januari. Bäddat för en trevlig kväll!

Maskeradmord

Mord till maten igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: