h1

Makeup-trenderna – igen

27 november 2009

Ibland önskar jag att jag kunde sminka mig lika bra som modellerna är sminkade. Att sminka sig är som att ta på en mask. Den döljer inte bara eventuella skavanker utan också hur man mår. Varje morgon innan man går till jobbet tar man på sig masken och utåt sett ser allt bra ut, sen hman mår egentligen, det är ingen som ser och  det kan vara skönt. Sedan vill man ju se bra ut också, så att kunna sminka sig som modellerna hade varit roligt, när man skall ut på nåt kul, eller bara hem till vänner på kalas.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/article5795638.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: