h1

Natta-TWITTER

29 november 2009

Kör mitt i natten för att,  efter nästan 12 timmars umgänge med grabbarna, hämta maken o hans kompis. De har haft en dag/kväll med bastu och bad i sjön (Brrrrr) och gott att äta. Ingen rolig kväll köra i, det regnar o blåser.

Själv har jag varit på 65 årskalas hos sonens ”svärfar”. Nu gäller det att hitta rätt. Vilket kan vara svårt i mörkret, inga skyltar o jag vet inte var värden till kalaset bor. Tur det finns mobiler. Får vägbeskrivningen, mindre o mindre väg, grusväg upp i vildaste skogen. Men där står huset upplyst.

Maken i dörren vill att jag kommer in. Värden vill träffa mig, Kompisen har migrän o sätter sig i bilen. Efter ett tag (länge) kör vi hem. På raksträckan innan avfarten till Veddige får jag syn på en gul bil. Halvvägs på vägen och halvvägs i diket, vilar på underredet, ljusen riktade mot himlen.

Stannar, gentlemännen går ut, liksom jag själv. En ung tjej bakom bilen står och knuffar allt vad hon orkar. I bilen sitter en annan ung tjej bakom ratten. Gentlemännen går ner i diket och hjälper till. De får upp bilen. Lammelerna luktar bränt, det ryker (brinner) i gräset. 

Dagens (nattens) goda gärning är utförd. Gentelmännen somnar på vägen hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: