h1

Anna Anka mot Paul Anka

14 december 2009

De gifte sig i fjol, i december lämnade Paul Anka in skilsmässopapprena. Kort och intensivt kan man tänka. Orsaken säger Anna Anka varit hennes jobb med ”Hollywoodfruarna”. Enligt hatbreven som kommit ut mot henne, har hon bl a  skrikit i telefonen, haft orimliga krav, mm till Paul Anka. Medan hon själv säger att Paul Anka inte kunde acceptera att hon inte kunde ställa upp som tidigare nu när  hon var kändis. Vilket hon tycker är skit att han inte kunde glädja sig åt att hon  fått jobb.

”Citat” Bilförsäljaren Eric Brooks, chef på L.A. Car  säger att  Anna Anka är portad där. Anna Anka ska enligt honom lämnat strålkastarna på så att batteriet tog slut, men i stället skyllt problemet ”på sin skitbil”.
– Jag har aldrig hört så många vulgära ord och svordomar komma ut ur en mun på 30 sekunder”,

 Rubriker drar de i alla fall!

http://www.expressen.se/noje/1.1813717/hatbrev-mot-anna-anka

Kommentar: Kommer på några nostalgiska minnen.  Annat var det när min kamrat och jag var på Lisebergsteatern, satt på sjunde bänk och drunknade i Paul Anka´s ögon när han sjöng ”Diana”, två meter framför oss. Det var då det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: