h1

Rösta fram resemål

15 december 2009

På Aftonbladet kan man rösta fram sina olika favoriter när det gäller resemål, handlar om storstäder, fjäll, bad osv Vad man vinner på det, nja man kunde vara med på utlottning av prylar. Men jag fann inte mina egentliga drömmål så jag struntade i tävlingen som sådan!

Jag hade helst valt egna mål. Just nu hägrar givetvis Vietnam från norr till söder, där finns så mycket att upptäcka. Tack vare vår resebyrå  (www.travelbase.org) som har resor inom Vietnam skulle jag vilja utforska landet ordentligt. Till våren åker vi dit, en gruppresa i norra Vietnam inriktad på ”återbesök till Bai Bang”, Sveriges stora SIDA-satsning på 80-talet. Själv jobbade jag där i 5 år. En oförglömlig tid, underbar helt enkelt.

http://www.aftonbladet.se/resa/favoritresa/article6056014.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: