h1

David Birgersson bara försvann?

07 februari 2010

Kanske övervakningskomaror har bra syfte – nu! Genom att studera kvällen kan man kanske få en uppfattning över vad som hänt David Birgersson från Varberg som så oförklarligt och fruktansvärt hemskt sätt bara försvunnit. Det har ordnats skallgång i stan. Massor av människor har ställt upp och gått. Men utan resultat. Stackars familj, anhöriga, vänner, ja alla, en person bara blir borta. Ingen skall kunna bli borta, bara borta. Vad har hänt? Jag lider med de anhöriga och önskar att man hittar  honom. Men ju längre tiden går, ju värre blir det. Iklädd tyrolerkläder, shorts o hatt i vinterkylan och massa snö gick han. Men vart gick han? Polisen har sökt med svävare på havet, helikopter i luften, hundar på marken, men inget resultat. Men hoppet är det sista som överger oss, så vi hoppas…….. Min tanke går till familjen!

http://hn.se/nyheter/varberg/1.726557-polisen-hoppas-pa-fler-overvakningsbilder

På Facebook har bildats en grupp som bara växer, alla engagerar sig i försvinnandet.

One comment

  1. […] The busiest day of the year was February 8th with 542 views. The most popular post that day was David Birgersson bara försvann?. […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: