h1

Rik på Miljonlotteriet

09 februari 2010

Allstå hur dum kan man vara – syftar på mig själv! Alltså tidigare har jag varit med i Miljonlotteriet, det enda och i o för sig bra grej jag vunnit var en pastakastrull. Det var allt. Så blir jag en snöig dag när jag är ute på promenad med självaste James Bond.(!) uppringd och ”erbjuden” starta om på Miljonlotteiet, jag har ju trots allt varit med en gång varit med innan …… Killen, för det var en kille, säger att just för DIG finns detta erbjudande, Du kan INTE förlora på det. Tidigare har du inte vunnit något. men NU är de GARANTERAD vinst. Visst, det där tror jag på – säger  jag och tror inte ett smak av vad han säger. Jo säger han envist, du är garanterad vinst. Har du inte vunnit på tre månader så får du en garantivinst…. Haha  säger jag. Vinner jag skall jag bjuda på en tårta – kommer du. Jag kommer säger han övertygande. Denna löjliga konversation fortsätter säkert tio minuter av min sköna promenad i skogen med snötyngda grenar.

Efter en så där tio minuter ger jag upp – OK säger jag, Jag går med. Men jag tror inte på det och jag vill ha bevis. Idag fick jag de första 6 lotterna. För det första tog det tid att skrapa dom och vad har jag ??? Av sex lotter a 40 kronor har jag VUNNIT! Hur mycket? HM, jag har vunnit (?!) 40 kronor – det ni!

Jag tror fortfarande inte på detta tramset och ångrar jag gick med – om än bara för 3 månader -Rena skiten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: