h1

Tur det finns bärgare

10 februari 2010

Vilken dag! Viktig dag – skulle hämta ut våra flygbiljetter. Var tvungna in till resebyrån före klockan 18. Maken på väg hem från jobbet strax efter klockan 17. Ringer och står i diket, går inte komma upp, bilen ligger delvis på sidan. På andra sidan vägen ligger en annan bil i motsatt riktning. Han har legat ännu djupare i diket i 1½ timma.

Volvon i diket

Vi som måste till stan! Jag kör dit med min bil och ställer mig på en liten avfart. Bärgaren kommer och blockerar vägen så jag kan inte köra tillbaka hem för att  hämta kortet och betala  biljetterna med. Ibland går klockan sakta och man blir frusterad. Men nu rusar tiden. En kvart kvar tills de stänger. Det är bara att konstatera – detta går inte. Hygglig personal på Big Travel, fixar och donar – får bokat om och samma pris, vi kan ta dem i morgon.

På väg upp

Bärgaren drar först upp den första bilen i diket och sedan drar  han upp våran. Inga skador på bilen, bara i plånboken. Det är inte billigt köra i diket och få hjälp. Fast så bra de finns! Hem och värma oss, ut med James. Sen lite gott att äta och dricka. Snö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: