h1

Dags väcka en slumrande blogg!

03 juni 2010

På flera månader har min blogg fått stå åt sidan för arbete med resebyrån – TravelBase – för er som inte vet så driver min man och jag en resebyrå med resor inom Vietnam. Nu startar vi upp med resor inom Mongoliet – ett helt fantastiskt land, helt klart värt ett besök. Vi ordnar även resor inom Kina och Kambodja. Kan även ordna resor i Laos.

Det var inledningen på dagens blogg. Frånvaron här beror bl a på en tjänsteresa på nästan fem veckor borta i Asien.

Nu är tiden ikapp mig och jag börjar koll dagspress  och allt annat. Min dotter tipsa mig om något så oerhört, en 2-årig pojke som rökar 40 cigaretter om dagen – helt sanslöst är min åsikt. Kolla här:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

Visst är det skrämmande! Men det finns så mycket här i världen som är skrämmande. Jag föredrar just nu att tänka på roligare saker. Som till exempel – ett utedass, helt anpassat efter platsen, smälter in i naturen.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/hemmasnickare/article7223384.ab

Det är fantastiskt vilken fantasi och kretativitet som finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: