h1

Blondinbella – dum blondin?

01 januari 2011

Fångarna på Fortet. Två lag – bara kvinnor. Regina Lund, Tintin Anderzon, Johanna Toftby och Tina Leijonberg bildar laget Cougars och möter Nätkatterna där Isabella Löwengrip, Petra Tungården, Anchisa ”Foki” Wallström och Paulina Maria ”Paow” Danielsson ingår. Ett lag med  yngre kvinnor och ett med vuxna kvinnor.

Jag gillar Fångarna på  Fortet. Men Blondinbella med hennes dumma kommentarer passade inte in i programmet. Vadå: gamla tanter, tjock gubbe? Hon trodde de skulle vinna över dem för att de var gamla. Gamla, vad menar hon då? Dumma blondiner som inte är vuxna. Alltså med de uttalanden hon gör, borde hon nog lära sig vett o fason. Det är inte åldern som är avgörande, utan hur man gör och vad man kan. För att man är ung, yngre, innebär inte det att man är bäst, kan allt, smidigast osv

Dumt uttalande av henne. Hon kunde gått in bland spindlarna – hade varit roligt att se.

One comment

  1. En kommentar om Blondinbellas uttalande. Man gör inte sådana utalande om man vill få människors respekt. En funderingen – vissa är unga livet ut och vissa är gamla redan som unga. Antalet år har inte med personens verkliga ålder att göra. Hon borde använda insidan!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: