h1

Vildsvin i Tångaberg

05 januari 2011

Idag har jag kollat upp lite närmare vad mitt fotograferade spår är. Kan det vara vildsvin? Jag börjar faktiskt tro det mer och mer. Tänker genast – Oj, om jag och James Bond möter ett vildsvin eller fler i skogen, vad gör vi då? Men de är skygga, så förhoppningsvis håller de sig undan. De ser mig, jag ser inte dem! Lite spännande är det! Nu kommer jag kolla spår efter vildsvin än mer när jag är ute o går, inte bara i skogen utan också på småvägarna här omkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: