h1

Citat – nåt att ta till sig!

26 januari 2011

Att våga är att förlora fotfästet en stund.                                                                                                                                                                                                                                         Att inte våga är att förlora sig själv

Sören Kierkegaard 

 

Tårar märker man,                                                                                                                                                                                                                                                                               men om hjärtat blöder, vem ser det

Hsuh Wen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: