h1

Helt rätt – följ ditt hjärta!

30 januari 2011

Maria Lundqvist har hittat en ny kärlek, Kristoffer Hellström. När ”Änglagård – tredje gången” gillt hade galapremiär kom de hand i hand. De är båda kollegor. Maria skiljdes i somras från sin fd man. Grejen är, det att hon är äldre än Kristoffer Hellström. Vilket gör att många förfasar sig över ålderskillnaden – 21 år. Men man skall följa sitt hjärta. Hade det varit tvärtom så hade inte folk reagerat på samma sätt. Bara att önska dem lycka till!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article8488459.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: