h1

Bai Bang Paper Company – BAPACO

25 maj 2011

I Värmlandstidningen kunde man läsa och se Webb-TV från Bai Bang idag. De gjorde ett besök där precis som vi gjorde i början av april. Mr Dang the Dan bjöd oss på te, vi hade en trevlig pratsstund med honom. Jag kände  honom sedan tidigare då jag arbetade på projektet. Vi vandrade runt inom fabriksområdet. Vi besökte bl a ”gamla” Office 7. Kontoret där Traning Department höll hus och jag arbetade i mer än 5 år. Bai Bang är idag något vi svenskar skall vara stolta över. Tidningen besökte dessvärre inte – i alla fall  inte i detta reportage – Vocational School som även det är uppbyggt och igångsatt av svenskar. Bl a av mig genom att jag renskrev tusentals A4 sidor av den utredning som låg till grund för alla förhandlingar och genomförande till att skolan blev av.

WEBB-TV: Bai Bang – nwt.se – Ditt Värmland, just nu!.

Tidigare artiklar, där även min resebyrå TravelBase nämns. Sedan den artikeln skrev har vi haft flera fd Bai Bangare som besökt Bai Bang och blivit mottagna med stora famnen. Senast i april i år var vi ca 10-12 besökare i Bai Bang. Mottagna som kungligheter och svenska flaggan hissad.

http://www.nwt.se/mera/helg/article658968.ece

http://www.nwt.se/mera/helg/article658971.ece

Är du intresserad av en resa till Bai Bang gå in på vår hemsida www.Travelbase.org.

Är du dessutom ”gammal” Bai Bangare och är intresserad av ett nostalgiskt återbesök, Ring eller skicka ett mail!

Länk till Bai Bang Papersbruk: http://www.vica.vnn.vn/uni/hop_tac/engl/baibang/ebaibang.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: