h1

Snickare, sömmerska, reseagent….

01 juni 2011

Tja, det känns som om jobbet är omväxlande. Beroende på väder och vind, ute eller inne. Sömmerska, snickare, målare, trädgårdsarbetare, reseagent, hushållerska, tapetsera mm. Listan kan bli lång. En fördel att vara all-round kunnig. Men kanske lite en belastning. För man ser ALLTID något man MÅSTE göra. Och göra NU! Det innebär ingen ledig egen tid, då man rår om sig själv.

Men idag skiner solen och jag skall fånga den.

Balgö Brygga - fångar solen

Strunta i alla måsten. Nu är det lättklädd på altanen, en bok och en kopp kaffe. Tids nog är det dags för att handla, sortera tvätten… OCH i kväll blir det grillning hos bästa vännen i deras växthus. MYS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: