h1

Första doppet i dammen

12 juni 2011

Ja, det blev inte fiskarna som fick första doppet i dammen det blev James. Han började att gå utmed kanten – vi lket han inte fick. Sen simmade han tvärs dammen och ville i igen, Men då var det stopp! Han får INTE vara i dammen.

Vårt dammprojekt går vidare. Gummiduken på plats, fyllt på med vatten. Näckrosen har fått växa till sig i en stor tunna. Fiskarna (5 st) som levt i ett akvarie i snart 2 år sedan vi fiskade upp dem ur vår lilla damm där vi bodde tidigare, har nu blivit utsläppta i vår stora damm. Trots att vattnet fortfarande är grumligt av lera/sand/jord-blandningen som inte sjunkit till botten än.

Dags för att sätta ut näckrosen på djupet. Men hur gör man det utan att den välter upp o ner när man släpper den. Jo, man tar på sig badbyxor och går ut i dammen med den. Där simmar nu dessutom 8 nya guldfiskar runt. Maken ut i dammen, vill inte vara sämre än James (hunden) som simmade längs dammen när den var fylld med vatten. Nu sprang han runt dammen o skällde på husse som simmade längs den, han ville givetvis vara med – Men icke, en gång räcker. Får se om en gång räcker för Husse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: