h1

Guldfiskarna får sällskap av James Bond i dammen

10 juli 2011

Ja, har man en hund som älskar vatten så har man. Det är svårt hålla honom från dammen. Idag var han helt tokig – han skulle i dammen hela tiden. Guldfiskarna verkar tycka det är roligt få en gäst i vattnet. De simmar runt honom och under honom, nafsar i pälsen. Ett tag tyckte James det blev för bra så han gick upp ur dammen. Men bara för att gå tillbaka om en stund.

Det finns inget så underbart som att göra iordning frukostbrickan och gå ut och sätta sig vid körsbärsträdet och äta. Även hundarna får sina skålar där och fiskarna mattas samtidigt. Det är livskvalité för mig. Det provisoriska vattenfallet porlar och fåglarna dricker vatten och svalkar sig i vattnet. Skatorna ser ut som människor som tvättar sig under armarna när de viftar med vingarna och tvättar sig. Nattetid kommer även igelkotten, har sett spår efter den.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vill du läsa mer om James bravader har han en egen hemsida http://007james.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: