h1

Livskvalitet

20 juli 2011

Frukosten avklarad

Varje morgon om vädret tillåter äter James Bond och jag vår frukost under körsbärsträdet intill dammen. Givetvis ger vi fiskarna mat också. Det är så fridfullt sitta under trädet och äta, läsa tidningen, kolla fiskarna. För mig är det livskvalité. Efter frukosten tar vi, dvs James och jag en lugn promenad, med tanke på att han har blåsljud på hjärtat nu och dessutom inte är så bra i ryggen. Ibland blir det en kort promenad knappt 1 kilometer, innan James visar att han vill hem. Ibland som idag blir det ner runt Balgö Brygga, James får svalka sig i havet. Sedan är det dags att gå hem och sätta sig att arbete, vilket är väldigt stimulerande.

Vindstilla morgon vid havet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: