h1

Norge utsatt för terrorattack

22 juli 2011

Idag drabbades Norge av en fruktansvärd katastrof. En terrorattack mot Regeringskansliet och en man utklädd till polis som på en ö sköt besinningslöst mot ungdomar. Ungdomar som flydde för sina liv ut i vattnet. Många är skadade och många är dödade. Det är så otroligt att man har svårt förstå vidden av detta. Hur kan människor göra så här? En bomb som fick  hela Oslo att skaka, fönsterrutor som sprängdes av bomben. Det är värre än bombningar vid Andra Världskriget säger några. Och alla dessa ungdomar. Det fanns ca 700 stycken på Utöya. Man misstänker dessutom att det kan finnas en bomb placerad där. Varför räddningen av de skadade är svår. Anhöriga sitter i bilkö det ut för att få veta vad som hänt.

Det känns som om världen är vädigt ond. Mycket död och förintelse.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2507531/polisen-misstanker-samme-man-for-bada-daden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: