h1

Tragedin i Norge

23 juli 2011

En 32 årig vit man från Norge har åstakommit denna enorma tragedi i Norge. Det finns inget straff nog för en sådan person! Denna fruktansvärda skräck dessa ungdomar har varit med om kommer för alltid att finnas i deras minne. Denna enorma förödelse i Oslo och alla skadade och dödade där. Det går inte att ta till sig, man mår dåligt. Hur skall då inte de anhöriga, vänner, grannar och alla i Norge må. Tänk en enda person kunde på några timmar ta livet av nästan 100 personer och skapa förödelse och skräck. Hur är man skapt om man gör nåt sånt här?  Hans mamma som sägs vara en trevlig granne – hur mår hon nu? Nu vill mannen förklara sig! Kan man förklara något sådant här?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2507812/polisen-han-vill-forklara-sig

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13363639.ab

Vi är många som lider med dem och tänker på dem i Norge nu! Utklädd till polis, kan det inte ge människor en viss rädsla – kan man lita på polisen! Jag tror man kan det, vill tro det. Detta var förhoppningsvis en ovanlig och otrolig händelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: