h1

Nytt tips – två som sköt?!

23 juli 2011

Spekulationer om att det var två som skjöt från varsitt håll. Den ena var den 32-åriga vita norrman och det andra skall ha varit en mörk, ca 180 cm lång vit man. Nu söke polisen vidare efter ytterligare en gärningsman. Om 32-åringen var ensam måste han avfyrat en enorm massa skott i minuten. Så kanske det är en till – Måtte de hitta den personen. SEn kan 32-åringen bli fri efter 14 år. Otroligt vilka straff vi har. Det finns inte straff tillräkligt. Hade det varit i ex USA hade straffet varit annorlunda.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13366169.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: