h1

Dolt fel vid husköp!

09 november 2011

Det känns nästan meningslöst tro man kan få någon ersättning efter samtalet med dem idag. De följer punkt och pricka massa lagar och paragrafer om det ena o det andra, dvs sånt som man inte själv kan upptäcka utan kunskap om byggnaders utformning, konstruktion etc. Vem kliver upp och kryper på tak för att se om det har rätt konstruktion? Vem tar ner innerväggar för att se om det är vattenskada där? Känns nästan löjlligt. Man måste alltså ha med sig både rörläggare, elektriker och snickare som kanske vid en besiktning av ett hus man tittar på för att eventuellt köpa.

Men än lever hoppet på att vi skall få ersättning även om det gick ner lite av en rullgardin idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: