h1

Divertiklar, en plåga mindre-kanske

28 januari 2012

Mitt ärr efter operationen läcker riktigt bra tycker de, dvs läkare osv som tittat på det. Känns bra. Men än har jag lite svårt för att röra mig som vanligt. Det är ju sytt innanför också. Men skönt att såret läcker så snabbt. Otroligt vad kroppen kan fixa till det.

Idag har jag läst ut sista delen av Grottbjörnens folk, faktiskt vilat lite, det var behövligt. Men snart är det mat och fika med årets första fastlagsbulle/semla.

2 kommentarer

  1. Femte gången för mig med tarmfickor och inflammation, måste försöka få hjälp med operation? Äter just nu (igen flagyl o ciproxin) för 5 gången…. Är det värt med operation? dom har inte sagt nåt om det ännu men jag ska visst få remiss till kirurgen…


    • Hej, I mitt fall måste jag säga att det var värt det. Men jag hade en ca 10-15 cm lång förträngning och det var den delen de tog bort. En operation är en operation och tarmoperation är jobbig. Man blir trött och konvalecent ca 3-4 mån. Men ändå rätt val, slippa åka in på tarminflammation och bli inlagd hela tiden. Vi reser mycket i Vietnam o Mongoliet och jag ville inte bli sjuk där. Min gynekolog rekommendeade mig det. Min kusin har gjort samma och blev också nöjd. Idag slipper man ”påse” på magen – oftast i alla fall.

      Lycka till!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: