h1

Ögonblick man minns

29 januari 2012

Det finns så mycket som inverkat och påverkat i livet och gjort att man är den man är idag.
Det finns tusentals ögonblick som ibland flashar till. Någon säger nåt, en person ringer, en ny händelse som gör att en gammal händelse poppar upp.
Som nu ett samtal från ena sonen. Plötsligt ser jag en liten grön bungalow. Uppe i bergen, vid molnen i Tam Dao, Vietnam. Jag och väninnan sitter och slappar efter frukosten, solen värmer. Då jag säger: jag är med barn. Va, säger hon. Jag som inte trodde jag kunde få fler barn. Bara känner det så. Gått över tiden säger ni. Ja, ca två timmar – jag är punktlig. Ett par timmar senare är jag säker.

Besök på Medical, nej säger sköterskan. Jo, säger jag. Ett besök någon vecka senare. Ja, säger sköterskan, jag vände stickan fel första gången. Oj, konstiga känslor far genom kroppen. Jag ÄR med barn. I min ålder och jag som inte trodde jag skulle få fler barn.

Ögonblicket den morgonen då känslan for genom mig, minns jag än. En hissnande känsla somv ar sann. Det är mer än 27 år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: