h1

Blå Stjärnan

06 december 2008

Idag handlar det om James Bond!

I går åkte vi, min dotter Victoria och jag upp till Göteborg, Blå Stjärnan med James. Klockan tio skulle vi vara där. Eftersom Victoria gjort ett arbete om de hemlösa så hittade hon till Blå Stjärnan för de ligger precis intill varandra.

James skrevs in noga och väl i receptionen. Sedan väntade vi en liten stund o så blev det vår tur. James traskade glatt med in. Veterinären Gustaf Svensson, specialist på just James problem. Han undersökte James noga och väl. Vi diskuterade omständigheterna och James smärta. Vi beslutade göra en skiktröntgen. James förebereds för narkos, får en katet i ena tassen. Sedan får vi gå och han blir kvar.

Victoria och jag ägnar dagen åt att julshoppa, ute i Bäckebol och på Femman. Köper kanske inte så mycket, men hittar en bok vi sökt som vi beställer på Akademibokhandeln. Klockan 15 ringer den andra specialisten Fredrik  Danielsson. Han redogör för resultate av röntgen. Det innebär att en operation kan hjälpa honom. Han är helt frisk i övrigt, bra hjärta och oerhört pigg o vital. Kostnaderna blir höga.

Ringer Agria för att kolla lite om ersättningar etc. Vi får en del, men inte allt, det finnsett maxbelopp i försäkringen. Men det kvittar, det handlar om en familjemedlem och då diskuterar man inte pengar. Man ordnar det!

Klockan 17  får vi hämta honom. Men det tar ända till näsan klockan 19 innan han kommer, lite vinglig och trött. Rakad över hela ryggslutet, har fått en del sprutor kan man se. Sköterskan som skriver ut honom, tar bort kateten och lägger om lite, för det blöder. Sedan bär jag ut honom till bilen och vi kör hem till Varberg!

En jobbig dag, en dag med mycket känslor. Det var inte bara James som var trött när vi kom hem, vi båda andra var också trötta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: