h1

Back on Track

10 december 2008

Det är bra med datorer,  man får kontakt med andra och man får tips. Jag är glad över att det är så många som tipsat mig och ett täcke kallat Back on Track. Det skall enligt dem och reklamen hjälpa vid  (refererar text:) Smärtlindring, Lindrar inflammation, Minskar muskelspänning, Ökad blodcirkulation, Läkning påskyndas. Det är gjort på unikt textprodukter, som utvecklats ur kombinationen av gammal kinesisk erfarenhet och moderna vetenskapliga rön tillsammans med goda kunskaper inom textilframställning. Resultatet är ett tyg polyester/polypropylen med insmält keramikpulver.  Keramiken reflekterar kroppsvärmen i form av infraröd strålning.

Nu tänker jag köpa ett sånt till James i julklapp. Det finns faktiskt kläder och stödförband i samma material till både människor och hästar. Testa kan man göra och om det hjälper honom är det väldigt skönt – för honom!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: