h1

Kyld mat från Samhall

28 december 2008

I morgon är de slut på den sköna julhelgen. Det har varit härligt med så många dagar ledigt. Men i morgon måste jag försöka pallra mig ur sängen tidigt och vara på jobbet helst vid sex-tiden. Det är i alla fall ambitionen.

Maten kommer tidigt och de som kör skall packa allt innan de kan köra ut, jag vill gärna vara med o kolla så att vi inte fått in några återbud eller nya matkunder. För i såfall måste det ordnas innan de kör ut. Sen är det dags för ny helg och det är andra tider på matleveranser och matsedlarna måste komma in i tid, för annars kan det vara svårt att ordna mat. Fast vi gör vad vi kan. Många kunder är bortresta över helgen och öppnar kanske inte och då måste vi köra maten till Hemtjänsten. Men så finns det de som inte har Hemtjänst utan privat och det ställer till det en del för oss. Maten ligger liksom på Hemtjänsten i alla fall. Min personliga åsikt; det är rörigt med så många intressenter inblandade. Skulle tyckt bättre om en enda riktigt bra Hemstjänst med personal som hann allt som de privata gör.

Jaja, det finns mycket att säga om detta ämnet, men nu lägger jag  jobbet åt sidan och går ut i den sköna solen, fast det är kallt, flera minusgrader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: