h1

Förhoppningar finns!

03 januari 2009

Efter ett samtal i går med en veterinär när jag skulle ha ut mer medicin till James tändes mitt hopp! Hon sa nämligen det att den operationen hon tror behövs göras på James, är inte så jobbig ,vilket innebär att rehabiliteringen inte blir så lång. OM detJames Bond, alias 007 är så, då kanske vi kan operera honom i alla fall. Han slipper ha ont och vi slipper oroa oss för honom och framtiden.

SessanPå måndag ringer jag Blå Stjärnan och be om en telefontid med aktkuelle veterinär.  Sedan gör vi ett återbesök och kontroll. Därefter får vi se vad som sker. Räcker inte   våra pengar får vi låna. Pengar avgör inte när det gäller liv eller död!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: