h1

Fullspikad helg

15 februari 2009

Så har ytterligare en helg gått. Fullspikad av aktiviteter. Kanske skönt det blir jobb i morgon och en normal arbetsvecka. Eller nej, det blir det inte, skall resa onsdag och fredag för jobbets räkning, skall besiktiga bilen på tisdag, tandläkaren på torsdag. Så vadå? En stillsam vecka, tror inte det. Hade tänkt simma på onsdag kväll, hm osäkert kort.

Den här helgen var det bowling + 50-årsfirande fredag och lördag 40-årskalas. Det borde räckt, men så fick jag besöka min far på söndag. Han är 89 år, lite lagom dement, eller rättare sagt det går upp och ner. Ibland är allt relativt solklart i alla fall en stund, men sen är det rörigt värre. Det svåra är att om han pratar med okända personer han möter eller ringer (vilket han gör ofta) så skulle hann kunna beställa resor, köpa div saker osv per telefon. För de skulle inte uppfatta honom som dement. Så ibland trillar det in DVD skivor om djur o natur etc som han beställt. Men han har ingen DVD spelare. Han har gjort kortslutning i byggnaden har bor i tre gånger på en dag.

Men det positiva i allt detta är att han är rätt omedveten om alla de fel han ställer till med. Man kan diskutera -ibland- med  honom om dagliga saker, fast han minns det inte sen. Men han är min pappa och vad gör man inte för sina föräldrar.

Så idag tog jag James Bond med mig i bilen och åkte till min pappa och vi tog en jätteskön promenad längs strandpromenaden. Det gick sakta men det var ok, för James skall helst inte ha några långa snabba promenader eftersom han då får ont i sin rygg. Vilket han han har haft denna helgen, så han har fått både Tramadol och Rimaldyl för sin onda rygg.

Nu ligger James och kopplar av, snarkar högt bakom min rygg. Det börjar snart bli dags för en kvällspromenad, temperaturen ute ligger  på -1 gr alltså inte så kallt. Det är vindstilla och verkar vara en underbart skön kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: