h1

Så här fixar du Laila Bagges rumpa

15 februari 2009

Enligt Expressen fixar du på 4-5 veckor lika fast och fin rumpa om du följer instruktionerna i artikeln. Du får även med en filmsnutt med instruktör som visar några övningar att göra både med redskap och utan redskap.

Det finns alltså en poäng med att Laila Bagge av misstag visade rumpan och det är att man tar sig en titt på sin egna rumpa och KANSKE börjar träna. Det skulle inte skada, det enda problemet är att man måste ha karraktär. Det är just det som är haken, det är så lätt att säga: I morgon börjar jag träna…..!

http://www.expressen.se/halsa/1.1466093/lailarumpan-en-baggis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: