h1

Värdshuset i stan

20 mars 2009

I kväll hade vi styrelsemöte och middag. Man kan kalla det affärsmiddag. Vi åt medan vi hade möte. Det var givande och gott. Diskussionerna rörde den stora renoveringen av bostadsområdet och byte av fönster, målning av fasaden. Allt skall vara klart till våren 2010. Tiden går fort, det måste igång.

Vi åt väldigt god mat på planka och en öl till maten. Det sämsta var dock att jag åt för mycket och fick kramp i magen. Bröt från middagen när mötet var över och  åkte hem. Vilket jag tycker var lite av ett fiasko för min del. Men maten stod upp under revbenen. Orsaken var att det var väldigt gott och väldigt mycket.

Kolla in deras meny

http://www.varbergswardshus.com/index.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: