h1

MONSTERPAPPOR I

28 mars 2009

Idag när jag läste HN, morgontidningen blev jag upprörd. Eller egentligen finns det inte ord att beskriva vad jag kände när jag läste en artikel om liknande fall runt om i världen. Och dessa fall är förmodligen inte alla kan man tänka. Det finns säkert fler liknande fall – men som inte upptäckts! Grymt!

Från artikeln:

Fritzl i Österrike,  har vi väl alla läst om den sista tiden.

I Italien har en 63-årig man förgripit sexuellt sig i 25 år på sin dotter ”Laura”. Hon slutade komma till skolan när hon var 13 år. Fick inte gå ut utan sin pappa. Hon hölls inläst i ett mörkt rum. För 15 år sedan rymde hon till sin morbror. Pappan kom och hämtade henne och förmådde henne att istället beskylla morbrodern för våldtäkt. När hon i höstas lyckades rymma till sin äldre bror, polisanmälde hon brodern för misshandel och väldtäkt. Det visade sig att sonengick i faderns fotspär. Han har våldtagit och misshandlat sina egna döttrar, idag 6, 8, 12 och 20 år. De fick dessutom titta på när fadern våldtog systrarna. I mars greps den 63-åriga mannen efter att ”Laura” förmått berätta vad som hänt.

I den amerikanska delstaten Indiana har en 46-årig man förgripit sig sexuellt på sin halvsyster som han blev förmyndare för henne, när mamman dog 1992. Då var halvsystern var då 14 år. Han är far till sju barn som hon fött.

I Storbritannien har en 56-årig man i 25 år förgripit sig sexuellt på sina två döttrar och gjort dem gravida 19 gånger. Den ena syster har fött fem barn, den andra fyra. Två barn dog strax efter födseln.

I Frankrike har en kvinna under 25 år misshandlats, våldtagits och bränts med syra av sin adoptivfar, detta började när hon var sex år. Hon har fött sex barn. När mannen dog 1999 upphörde tortyren.

I Polen har en 45-årig man hållit sin 21-åriga dotter inspärrad i sex år och gjort henne med barn två gånger.

Finns det ord för detta som skett och kanske sker? Nej, jag tror inte det. Känns mest som en sjuk värld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: