h1

Earth Hour

29 mars 2009

Vi släckte alla lampor, datorer och övriga elektriska apparater inför Earth Hour. Köket blev väldigt mysigt med alla levande ljus. Det intressanta är att se hur mycket det gör med förbrukningen av el. Det släckes ner på slottet, pyramider, Las Vegas flera städer i Kina mfl. I världen deltog 4008 städer i 88 länder och släckte lyset. I Sverige deltog runt 200 kommuner, över 900 företag, 260 organisationer och runt 600 skolor. Hundratals miljoner privat-människor tros deltagit i Earth Hour.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: