h1

MONSTERPAPPOR II

30 mars 2009

Idag läser jag på nätet i Expressen om ytterligare en monsterpappa i Colombia. 58-åriga colombianen Arcebio Alvarez har utnyttjat sin nu 35-åriga dotter sexuellt sedan hon var 10 år. När hon var fem år dog mamman och pappan (inte biologiska, han hade adopterat henne) fick ensam vårdnaden om henne. 16 år gammal födde hon sitt första barn,  hon var varit gravid 8 gånger. Pappan sitter nu i häkte.

Tidigare har jag skrivit om 73-åriga österrikaren Josef Fritzl och 64-åriga italienaren Michele Mongelli som båda utnyttjat sina döttrar sexuellt. Dessutom finns det i min tidigae blogg en förteckning över flera andra pappor som utnyttjat sina döttrar.

Det är otrevligt att läsa om, men än värre för flickorna som får uppleva det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: