h1

Torsdagskväll = Bowling på Superbowl

08 april 2009

Torsdagkvällar är det bowling, jag och två kollegor. Totala amatörer, jag är väl sämst, de andra två är bättre. Men det är utan betydelse, det är att träffas och ha kul. Göra något roligt tillsammans en kväll. Två av oss startar med en öl. Det är avkoppling sitta o slappa en timma innan vi spelar.

Ikväll var det så kul att vi kommer att utöka en timma till en och en halv timmas bowling. Fast då skall jag inte göra som i kväll ta ett större klot. Nej jag skall hålla mig till det vanliga – en åttas klot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: