h1

Färgglad påsktupp

12 april 2009
Påsktupp

Påsktupp

I ca 15 år eller mer har jag varje Påskdag förvandlat en kokt skinka till en färgglad påsktupp. Detta har blivit en tradition som vi inte missar. Hela familjen samlas med respektive fru, fästman och flickvän, barnbarn samt min gamla pappa för att äta av påsktuppen.

Påskdagens middag
Påskdagens middag

Vi börjar med en drink och sedan en förrätt, därefter är det dags för Påsktuppen. Till tuppen har vi potatisgratäng, gröna ärtor och majs samt öl och snaps för den som vill, påskmust för barnbarnen. Recept kommer! 

Påsktupp

Påsktupp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: