h1

Ta bort extra-kg från Påsk med Detoxa-metoden

13 april 2009

Vikten igen, våren är här, sommaren närmar sig, dags för bikini och lätta sommarkläder. Kläder som avslöjar de eventuella extrakilo man lagt på sig under vinterns frossande i mörkret med levande ljus och mys. Nu haglar förslagen tätt i tidningarna om hur man skall göra för att få en slank figur. Vilken metod som är bäst kan man ju testa sig fram till. OM det finns någon metod som är bra – kanske det fortfarfande är bäst med motion, röra sig, äta måttligt och nyttigt. Ja, upp till var och en att välja.

Detoxa-metoden är ingen bantingsmetod, utan en rensning av onödiga saker vi har i kroppen. Det går ut på att  man följer ett kostprogram under ett par dagar. För bästa resultat bör man detoxa i två veckor. Man äter så lite proteiner som möjligt och utesluter “gifter” som kaffe, alkohol och cigaretter. 

Enligt artikeln är det följande man skall tänka på:

ÄT DET HÄR:

Grönsaker, frukt, nötter, frön, bär, quinoa, råris, bönor, linser, ärtor, färska kryddor, olivolja, solrosolja, rapsolja, honung, balsamvinäger. Naturell yoghurt och getost går bra att äta måttligt.

Drick vatten (två liter om dagen), örtte, grönt te, chai-te, yogi-te, färskpressad fruktjuice, grönsaksjuice, mjölkersättningar.

Vissa måltider kan bytas ut mot näringsdrycker, som Ultra Clear Plus. 

UNDVIK DET HÄR:

Kaffe, svart te, mjölkprodukter, kött, kyckling, ägg, mjöl, fisk, skaldjur, salt, socker (naturligt socker är okej), alkohol, cigaretter, huvudvärkstabletter, processad och raffinerad mat, hydrogenerade vegetabiliska oljor

Läs mer: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4027260.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: