h1

Bowling och krogkväll

25 april 2009

Vi, dvs två kvinnliga kollegor och jag bowlade igårkväll på Superbowl i stan. Fredagkväll fullt i lokalen, alla 16 banorna upptagna. Vi är ju inga proffs, men vi har roligt och gör så gott vi kan. tog varsin öl för att stärka oss med under bowlingtimman.

Får skjuts av min snälla man till Värdshuset för att äta lite mat. Uteserveringarna har öppnat, visserligen behövs värmande kaminer. Men det är skönt och det är roligt sitta ute och studera folk. Tar varsin öl medan vi väntar på nästa kollega. Beställer in mat, planka med fläskfile och kycklingfile, potatismos runt och grönsaker. Tar en öl till. Äntligen få sitta ute och äta titta på förbipasserande. Månadsslut = lön = mycket folk!

Går vidare till Harry´s, trångt. Sätter oss på  Paddy´s tar en öl och väntar på att kvällen skall starta. Ytterligare en kollega kommer dit. Hon brukar gå dit och dansa, slår sig ner en stund hos oss innan musiken börjar. Även vi dras sedan in till Harry´s där musiken och dansen är i full fart. Det är trångt på dansgolvet, spontan dans och glädje. Stöter på fler bekanta. Vissa låtar får alla att rikigt släppa loss den spontana dansen.

Men allt har ett slut, kvällen går fort och det börjar bli dags dra sig hemmåt. Snart stänger krogarna. Min snälla man kommer och hämtar oss. Vi kör hem de båda andra och sedan hem, ta av skorna, dricka vatten, mycket vatten, sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: