h1

SKOFOBI – läckra Replay

25 april 2009

Ibland blir inte dagen som man tänkt sig, inte hela dagen i alla fall. På väg från jobbet igår fick jag syn på att det var försäljning av vårens provskor för Replay. Är det nåt jag gillar är det Replay skor. Slinker in, ser massor av högklackade läckerheter. En ”rosa” mocka med blå/lila lack-klack, en annan i lila mocka med remmar, en annan är militärgrön med öppen tå. En tredje är i svart lack med öppen tå, gul lack-klack och gul dekoration runt foten. Får beslutsångest. Provar dem alla, det skiljer på storleken även om det är 37:or allihopa. Men det första rosa med blå/lila klack sitter perfekt. Den svarta som var urläcker är för stor – TYVÄR!

Mina nya Replay skor

Mina nya Replay skor

Ringer dottern, kom hit vi måste köpa skor. Hon kommer, letar snarbbt upp två andra läckerheter, med den nya konformade klacken. En svart med vit dekoration runt skon, den andra vit med öppen tå och rött runt skon och i tåöppningen. Köper dessutom ett par lila gympaskor till barnbarnet somälskar lila.

Två par Replay skor

Två par Replay skor

Det fanns givetvis praktiska skor, sandaler, gympaskor osv Kanske jag hade behövt nåt sånt mer än den jag köpte. Men vem kan motstå sådana läckerheter. Vi skulle varit på stan och gjort en shoppingrunda – det får bli en annan dag!

4 kommentarer

 1. vadå skofobi? fobi? ;o


  • Okey – mani!


 2. Hej!

  Jag råkade komma in på din sida och undrar var du köpt dina skor? Jag letar efter ett par Replay skor som jag såg i Prag när jag var där men nu verkar det helt omöjligt att få tag på dem hemma i Sverige.
  Tacksam för hjälp.

  Mvh


  • Jag vet bara var vi hittar dem i Varberg. Det är dels vid utförsäljningen av provskorna på Bälggatan/Härdgatan. Sen har de en (ev tillfällig) utförsäljning av dem på Gamla Tovek vid Lassabacka. Men sök på Googles och Replay.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: