h1

Gå ner i vikt – Mirakeljuice

23 april 2009

Det är helt rätt det många säger och skriver. Det känns som ett vansinne med all denna hets inför sommaren att man skall gå ner i vikt. Jag tror att alla människor har en idealvikt. Oavsett man är kraftig eller tunn. Det har inte med vågen att göra heller. Det är att komma i de kläder man har och trivs i. Att slippa köpa nya byxor för att man lagt ut några kilo, eller gått ner några kilo.

Jag tror kanske inte heller det är så nyttigt att banta så många kilo på en vecka. Skall man gå ner mycket och dessutom behålla vikten, tror jag att man skall gå ner lagom fort, motionera under tiden. För egen del så ser jag mirakeljuicen lite mer som en tarmrensning. Vilket jag som lider av tarminflammation med jämna mellanrum behöver. Om jag sedan minskar 1-3 kg så gör det inget. Inget annat än att jag kommer i mina byxor. Slipper köpa nya!

Enkel match. Ha din idealvikt oavsett den är hög eller låg. Tror nog att en låg vikt är mer jobbigt och onyttigt ibland. Att vara för small är inte roligt, men folk kan skoja mer plumt om: oj vad mager du är, skall du inte äta mer. Det är liksom mer legitimt att driva med smala än med kraftiga. Tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: