h1

Stympade elefanter

08 maj 2009

Jag blir chockad och förbannad, hur kan människor göra så här. Hur kan man bara komma på en sådan grym behandling av djur. Jag blir upprörd över att det finns människor som behandlar djur, männniskor, utnyttjar de svaga – ja det finns mer att skriva. Men det behövs inte. Jag kan för mitt liv inte förstå sådana behandlingar av djur som inte kan försvara sig.

Hur kan man döda elefanterna för att ta deras betar och sedan skära av dem deras snablar, döda dem med cyanid. Så som man behandlar andra borde man bli behandlad själv. Det vill säga är du vänlig bemöts du med vänlighet. Sånt här är inte acceptabelt. Sumatraelefanterna är dessutom rätt få idag, de är på väg till utrotning som så många andra djurarter vilka vi människor jagar för vårt höga nöjes skull, skinn, betar mm.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5101299.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: