h1

Barnvakt och vård av hund

08 maj 2009

Att vara barnvakt och vara hemma för vård av hund! 

I går kväll blev vi barnvakter åt en liten prinsessa. Hon är en liten ljuvlig tös på knappt två månader. Liten och späd, mild och mjuk har jag tagit henne till mitt hjärta.

En pärla

En pärla

Kvällen började med att hon kräktes när jag skulle ta på pyjamas. Då hade hon dessutom bajat. Men lika bra gå ut hårt och kolla hur mycket av erfarenheten från babytiden som finns kvar. Men det gick utan problem. Sedan tog jag henne i famnen, sittandes i sängen. Hon somnade så gott att jag lade henne mellan mig och maken. Vid halv tre på natten vakna hon o ville ha mat. Upp och tillreda flaskmålet som serverades i köket, vila en stund, blöjbyte, sedan sängen igen. Sov till klockan var sju. Gosade lite innan vi gick ner till köket. Frukostmålet serverades vid halv åtta.

Morgonstund har guld i mun

Morgonstund har guld i mun

Sedan fördrev vi tiden tillsammans med James. James var nyfiken på babyn, han luktade och viftade på svansen. Idag verkar James betydligt bättre än igår. Hans urinvägsinfektion verkar lugnat ner sig. Han är lugnare och gladare idag och kissar inte i ett. Barn tycker han om – ifall de inte är för våldsamma.

En väninna kom och blev betagen i lilltösen, fick henne i famnen och sjöng lite. Timmarna gick och det blev dags för mat igen vid halv tolv. Blöjbyte, kräkning – byta kläder. Då kommer hennes mamma och pappa. En kopp kaffe gemensamt innan de tog sin lilla prinsessa och åkte. Kvar blev James och jag.

James fick gå ut i vår mini mini trädgård för att rastas. Det vräkte ner regn. Eftger någon timma började det åska och blixtra. Dags dra ut kontakter för datorer mm.

Konstaterade att små babys är ljuvliga = vi passar gärna henne igen!

One comment

  1. hej. Vad skönt att james operationen lyckades. Tyvär är vår älskade Diva jätte dålig & har sina sista dagar nu. PÅ fredag ska hon få somna in & slippa ha ont. Lycka till & hoppas james snart piggnar till sigKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: