h1

James blivit av med stygnen

14 maj 2009

Idag blev James av med sina stygn efte operationen. Det var ca 13 stygn som veterinären fick ta bort. Det gjorde nog inte ont  alls för han brydde sig inte. Stod snällt och stilla på undersökningsbordet.

Nu har det gått 11 dagar sedan operationen. James verkar mycket piggare nu. Nackdelen är på de korta promenaderna att om vi möter en annan hund blir han ibland så till sig, han vill hoppa o studsa. Det gäller att dämpa honom då. Han förtår ju inte att han inte får hoppa runt så. Inte efter en sådan ryggoperation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: