h1

Skydda hunden

16 maj 2009

Sommaren är här och då finns det risker i naturen för både katt och hund som inte är så roliga. Jag själv, tex, undviker att åka till ”min” lilla badvik vid havet eftersom det därnumera är huggormsinvasion. Av badgäster som bor där är viken nu döpt till Huggormsviken. I början när  jag trots huggormsrisken försökte gå dit, för stället är underbart, en liten udde rakt ut i havet, oftast är man ensam där, hundarna kan vara lösa och få bada som de vill. Då hade jag cortisontabletter med mig. Men nu undviker jag det.

Men det är inte bara huggormarna som är farliga för våra djur det finns flera farligheter, paddor, getingar mm. Läs artikeln nedan och se hur ni kan skydda er hund och/eller katt.

http://www.expressen.se/husdjur/1.1566021/fy-hundan-vad-farligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: