h1

bojkott av eurovisions-schlagern

17 maj 2009

Nästa år skall jag bojotta erurovisions-schlagern. Hur kan Norge vinna med en så töntig låt. Hur kan man gå förbi verkligt bra musik och sång. Nej, detta var droppe. Lägg ner hela programmet. De flesta som kom på plats  1-20 var jobbiga att lyssna på. Låtar som lämnar dig helt oberörd. Låtar du inte minns efter  30 min. Vad är det då för låtar? Lyssnar juryn på låtarna utan att se artisterna bakom? För jag anser att man skall lyssna till låtarna utan att se artisten/artisterna. det ger bäst resultat.

Malena skulle vunnit =  är envinnare1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: