h1

Testa dig själv – kan du nuta av lycka?

17 maj 2009

Njutning är naturligt för dig

Njutning är något enkelt och spontant.

Du  njuter verkligen av livet. Att ha kul är för dig okomplicerat och naturligt, och du har inga förutfattade meningar om vad som gör dig glad. Och du behöver inte planera in lyckan. Din devis är att livet blir vad du gör det till och att det är viktigt att leva i nuet. På så sätt är du öppen och tolerant gentemot människor och det som händer runt om dig, och får oftast något positivt ut av det.

Möjligen kan ditt optimistiska sinne där du tänker gott om allt och alla ligga dig i fatet – också  rosor har taggar. Lite vaksamhet  kan ibland vara på sin plats. Men var glad för att du är en person som lätt anpassar dig till nya omständigheter.

Jag gjorde testen i Tidningen Tara på nätet och ovan är resultatet av min test, gör den du med!

http://www.tara.se/halsa/artiklar/2009/kan-du-njuta-av-livet/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: